Beige woonkamer

Beige woonkamer

Bij het inrichten van de woonkamer komt vaak heel wat denkwerk en twijfel kijken. Want welke stijl wil je in de woonkamer, en welke kleur is geschikt voor deze ruimte?

Veel mensen willen een warme kleur in de woonkamer omdat dit uitnodigend en gezellig is. Wat ook populair is in de woonkamer is een neutrale kleur. Deze kleuren zijn zo geliefd omdat ze heel makkelijk te combineren zijn en de woonkamer een rustige uitstraling geven. Met de kleur beige heb je dus twee vliegen in een klap!

Deze bruintint is licht en warm maar tegelijkertijd heel neutraal. Met beige kan je nog heel veel verschillende kanten op en de kleur staat goed in meerdere interieur stijlen zoals een landelijk, natuurlijk of neutraal interieur. Beige is mooi in combinatie met bijvoorbeeld wit, blauw, okergeel, groen, andere bruintinten en roze. De combinatie wit met beige is het meest populair.

Qua materiaal zijn vooral hout en steen heel populair bij de kleur beige. Hout zie je terug in de meubels en de decoraties, steen zie je wat minder terug in de grotere meubels. Zachte plaids en dierenvellen zijn ook veel terug te zien in beige interieurs.

Bekijk  foto’s van verschillende beige interieurs hieronder ter inspiratie.

beige beige1 beige2 beige3 beige4 beige5 beige6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider