Bed mooi opmaken

Bed mooi opmaken

Je kan de slaapkamer nog zo mooi inrichten en de kleur op de muur , de meubels en de accessoires met zorg uitzoeken maar als het bed onopgemaakt is ziet de kamer er meteen slordig en rommelig uit. In de zomer slaap je misschien wel alleen onder een laken en moet je niet denken aan een bed vol kussen, plaids en sierkleden. Maar nu het kouder wordt is het misschien wel leuk om je een keer te verdiepen in hoe je een bed mooi opmaakt.

Één of twee kussen aan het hoofdeinde van het bed is niet voldoende. Als je er echt voor wilt gaan en je bed een decoratief element in de kamer wil maken kies je voor meerdere kussens. Het is leuk om kussentjes te nemen in een of twee bepaalde kleurtoon(en). Als het bij het interieur van je slaapkamer past kun je ook kiezen voor allemaal verschillende kleuren kussens. Wat verder leuk is, is om een beetje te variëren qua opdruk en materiaal. Kies dus niet alleen voor bloementjes en katoen maar wissel de bloemen af met effen kussens en kies eens een leren kussen, een kussen met pailletten of en kussen van bont in plaats van van katoen.

Met alleen de kussentjes ben je er nog niet. Je hebt nu het hoofdeinde van het bed gedecoreerd, maar nu moet het middenstuk en de achterkant nog. Leeg een of meerdere kleden of plaids aan het voeteneinde van het bed. Leg ze zo neer dat je de verschillende plaids nog kunt zien, laagjes maken werkt het beste. Ook hier is het leuk om te kiezen voor verschillende materialen of technieken.

bed

bed1

bed2

bed3

bed4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider