Bar in keuken

Bar in keuken

Een bar in je keuken is een super leuke toevoeging aan je huis. Een bar is namelijk super makkelijk te realiseren, het past zelf in een kleine keuken. Het leuke van een barretje in je huis, is dat je er veel sneller even aan gaat staan om gezellig iets te drinken. Het brengt gezelligheid in je huis. Bij een bar denk je misschien aan een grote bar met enorme krukken maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een barretje van een meter lang met twee stoere krukken er bij veranderen je hele keuken al.

Er worden op dit moment veel barretjes gemaakt in woonkeukens omdat dit grote ruimtes zijn. Deze barretjes worden dan in de stijl van de keuken gebouwd, of juist van steigerhout! Er wordt namelijk van alles van steigerhout gemaakt en dit is daar een perfecte gelegenheid voor. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe in de verschillende soorten keukens en de verschillende ruimtes een bar is geplaatst.

Een bar maakt je huis veel gezelliger en je kunt veel verschillende sferen neerzetten. Een vintage bar is bijvoorbeeld super gaaf, maar een moderne bar is ook erg mooi.  Je kunt natuurlijk ook een combinatie maken van deze twee populaire stijlen. Ik en vele met mij vinden dat een bar echt een toevoeging is aan je huis, je kunt er eigenlijk niet mee de mist in gaan. Het enige waar je op moet letten, is de ruimte waarin je hem plaatst. Maak de bar niet te breed en de lang in een kleinere ruimte.

bar bar2 bar3 bar4 bar5 bar6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider