Badkamermeubels

Badkamermeubels

Misschien voor jou ook wel een van de fijnste plekjes in huis je badkamer. Heerlijk ontspannen na een lange werkdag, een plek waar je jezelf helemaal kunt terugtrekken, jezelf opfrist en mooi maakt wanneer je s’morgens opstaat. Hier kan een mooi badkamermeubel niet ontbreken.

Badkamermeubels

Als je een nieuwe badkamer gaat inrichten is het gemakkelijk om jouw badkamermeubels helemaal af te stemmen op de rest van je badkamer. Een ruimte waar je al vast zit aan een standaard indeling of je wilt je badkamermeubels veranderen vind ik altijd lastig. Bedenkt goed wat je met je badkamermeubel wilt alvorens er een te kopen. Ga je voor veel opbergruimte? Misschien wel een dubbele wasbak? Met of zonder waskommen, een grote bak met twee kranen? Op de grond staand of zwevend? De opties zijn er genoeg. Oriënteer jezelf en koop jouw nieuwe badkamermeubel bij sanitairtotaal.nl

Stylen van jouw badkamermeubel

Is jouw badkamer al helemaal ingericht dan vallen leuke tegels, mooie en originele kranen of bijvoorbeeld een inloopdouche helaas af. Je kunt gelukkig je badkamer ook helemaal veranderen door jouw badkamermeubels te stylen met een paar mooie accessoires. Hierdoor kun je in jouw badkamer een fijne, persoonlijke sfeer maken.

Als je een bad hebt kun je een leuk rekje over je bad plaatsen waar je kaarsen op kunt zetten (en je kopje thee natuurlijk) om zo heerlijk tot rust te komen in je bad. Heb je wat ruimte in je douche, plaats er dan een leuk houten bankje waar je de handdoeken op kunt leggen. Ook op je badkamermeubel kun je op een mooie manier je zeep, scrub en een kaars uitstallen.

Wat dacht je van het plaatsen van een houten ladder tegen je badkamermuur, hier kun je op een originele manier handdoeken uithangen. In plaats van een badmat kun je ook een katoenen kelim neerleggen, deze zijn ook geschikt om in je badkamer neer te leggen. Maak jouw badkamer helemaal af met bovenstaande style tips en geniet van jouw nieuw aangeklede badkamer.

badkamer meubels

Badkamer styling

badkamermeubels

Mocoori 2

Mocoori

zwevend badkamer meubel

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door