Badkamer trends 2016

Badkamer trends 2016

We zullen in de toekomst steeds bewuster worden dat we meer tijd voor ons zelf moeten vrij maken, dit zie je terug in de badkamer trends 2016. Dat begint al zodra je wakker wordt. Wanneer je een bad wilt nemen in de badkamer is het een fijne manier om er je even in terug te kunnen trekken en wakker te worden. Het is een plaats geworden waar we ons heerlijk kunnen terugtrekken.

Badkamer trends 2016: inrichting

De inrichting van een badkamer moet niet alleen mooi zijn maar vooral ook functioneel. Het zal overkomen, bij een goed ingerichte badkamer, alsof je in een mooi hotel verblijft. Omdat het echter thuis is weet je waar alles staat. Alles wat je nodig hebt staat op een vaste plaats. De badkamer zal indien hij optimaal voor je is op een ultiem confort zijn ingesteld. Hierbij kan je dan denken aan de hoogte van de wasbak, maar ook alle andere zaken die jouw sfeer op een positieve manier beïnvloeden. Je zal er heerlijk kunnen relaxen en badderen in het heerlijke bad. De badkamer kan je met de huidige materialen toekomstbestendig maken. Je kan je douche thuis veranderen in een persoonlijke spa.

Badkamer trends 2016: bad en vloer

Het bad wat in een badkamer gebruikt wordt moet aan alle gemakken voldoen. Op de eerste plaats moet het groot genoeg om er heerlijk in te kunnen liggen met een perfecte ondersteuning voor het hoofd. De kraan die voor het bad gebruikt wordt, zal men goed moeten kunnen afstellen op de juiste temperatuur en indien gewenst moet men kunnen overschakelen, van een eenvoudige waterstraal voor het bad naar een sproeier voor het douchen in bad. De vloer zal in een badkamer een verwarming moeten hebben om er comfortabel te kunnen verblijven. Het is heerlijk om vanuit het bad op een voorverwarmde vloer te kunnen stappen. Ook moet je gebruik maken van fijne verzorgingsproducten als je in bad gaat. Dat alles bij elkaar geef je een gevoel van luxe.

Badkamer trends 2016: wasbak

In een badkamer zal een wasbak altijd in het oog springen. Dat kan geïntegreerd zijn in het badkamermeubel maar ook vrij staan. De materialen die vroeger alleen voor de dure hotels werden gebruikt zijn nu binnen handbereik om thuis te gebruiken. Het gebruik van een ronde wastafel is zo’n modern design. Geglazuurd stalen wastafels komen tegenwoordig steeds meer voor in de badkamer. Dergelijke wastafels van geglazuurd staal bieden een grote mate van vormzuiverheid. De kraan die ervoor wordt gebruikt kan aan de muur zijn bevestigd maar ook op een vrijstaande pilaar naast de wastafel.

Perfecte badkamer

Wie op de dag van vandaag een perfecte badkamer nastreeft zal de moderne materialen kunnen gebruiken die er tegenwoordig voor eenieder van ons te koop zijn.

badkamer ideen

badkamer trend 2016

badkamer trends 2017

Badkamer inspiratie

Badkamer kleuren 2017

badkamer stijl 2018

nieuwste trends badkamers

trends badkamer kleuren

afbeeldingen: Koekkenskaberne | Amber Interiors | Planet Deco | Grohe | Bo bedre | The Design Chaser | Kroon vloeren in steen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door