Badkamer renoveren

Badkamer renoveren

Er zijn veel woningbezitters die hun woon- en slaapkamer eens in de zoveel tijd verbouwen of opleuken met nieuwe accessoires, lampen en kleuren op de muur. Waarom zou u geen aandacht besteden aan de badkamer? De badkamer is immers een van de meest essentiële ruimtes binnen uw woning? U begint hier de dag met een warme douche en eindigt wellicht met een lekker warm bad. Er zijn verschillende manieren om uw badkamer te renoveren, zonder dat u veel geld hoeft te investeren in nieuw sanitair, nieuwe tegels, enzovoorts. Bij de renovatie van een badkamer kunt u de hulp van een erkende loodgieter bij u in de buurt wellicht goed gebruiken. Een loodgieter heeft veel ervaring met uiteenlopende klussen in huis, gericht op leidingen, de afvoer en bijvoorbeeld een cv-ketel.

Nieuw sanitair in uw badkamer laten plaatsen

Een van de manieren om uw badkamer te renoveren, is de installatie van nieuw sanitair in de badkamer. Met nieuw sanitair krijgt de badkamer een geheel nieuwe, frisse uitstraling! Daarbij kunt u de badkamer met nieuw sanitair een stuk luxer doen lijken. Denk bijvoorbeeld aan strak, zwart sanitair, of juist een mooie houten wastafel? Er zijn verschillende interieurblogs waarop u de inrichting van badkamers van bekende interieurstylisten kunt bekijken. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer!

Subtiele veranderingen in de badkamer

Het vervangen van uw huidige sanitair in de badkamer is een vrij ingrijpende verandering. Er zijn gelukkig ook mogelijkheden om uw badkamer op een subtielere wijze te veranderen. Zo kunt u ervoor kiezen om nieuwe accessoires in de badkamer te gebruiken, kunt u het type verlichting binnen uw badkamer veranderen of kunt u kiezen voor een nieuwe, luxere douchekop. Het zijn kleine veranderingen die niet per se veel hoeven te kosten, wat het voor veel woningbezitters interessant maakt. Zo blijft u badkamer meegaan met de laatste trends.

Bent u benieuwd of uw plannen voor de renovatie van uw badkamer haalbaar zijn? Laat u adviseren door een erkende loodgieter bij u in de buurt! De loodgieter kan u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft en u meteen helpen bij de uitvoering van de renovatie. 

Badkamer renoveren 1

Badkamer renoveren 2

Badkamer renoveren 3

Badkamer renoveren 4

Badkamer renoveren 5

Badkamer renoveren

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door