Badkamer laten verbouwen

Badkamer laten verbouwen

Heb je net een nieuw huis en heb je het plan opgevat om je badkamer te laten verbouwen. Of woon je al een tijdje in het huis en wil je graag wat nieuws. In beide gevallen zijn er oneindig veel mogelijkheden. Denk aan de stappen die je moet nemen over wie je in de arm neemt. Door wie wil je het laten doen, en wat kun je eventueel zelf. wat voor stijl vind je mooi en past het bij de rest van het huis. Laat je vooral eerst inspireren en kijk goed rond voordat je kiest.

In welke stijl ga je verbouwen?

Allereerst is het zaak goed rond te kijken in verschillende showrooms van sanitairgroothandels bijvoorbeeld. Kijk ook online en kies je stijl. Ga je voor klassiek of modern. Moet het strak, of juist nostalgisch. Wil je veel kleur of juist mooi licht en wit of grijs. Heb je ruimte voor een bad of niet, en zou je dat willen. Of heb je liever een grote ruime inloopdouche met eventueel twee douchekoppen. Dit zijn allerlei zaken waar je over na kunt denken.

Belangrijk is, als je eenmaal de stijl hebt gekozen, of het goed past in de ruimte die je hebt. Laat daarom offertes en vooral tekeningen maken en vergelijk goed de prijzen. Laat je adviseren door een installateur of badkamerspecialist.

Ideeën voor jouw badkamer

Wat mooi is, is een mooie ruime open douche ruimte, die je kunt afschermen met een glazen douchewand bijvoorbeeld. Dit past bij iedere stijl. En omdat het transparant is, maakt het je badkamer niet kleiner. Je zou de doucheruimte kunnen afbakenen met een net iets lichtere of donkere kleur tegel bijvoorbeeld. Er is zoveel keuze in douchewanden. Wil je design of niet, en hoe hoog moet het zijn. Wil je één douchewand of liever een meer afgeschermde ruimte met een douchebak en een deur erin. Alles is mogelijk. Er zijn talloze manieren om je badkamer te laten verbouwen.

Denk niet alleen aan de doucheruimte, maar ook aan de wastafel. Heb je ruimte voor één wastafel met eventueel een ladekast eronder en spiegelkast erboven, of kun je er twee kwijt. Zo heb je geen geruzie met partner en/of kinderen en kan iedereen zich tegelijk wassen of zijn tandenpoetsen, wel zo praktisch. Als je de ruimte hebt, is een dubbele wasbak met spiegelkast wel zo mooi. Mooie spotjes erboven en je hebt alle licht en ruimte om je spullen in op te ruimen. Laat je adviseren door zoetermeerloodgieters.nl wanneer je jouw badkamer gaat laten verbouwen.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door