Badkamer idee

Is je badkamer een beetje saai en heb je een nieuw badkamer idee nodig? Je badkamer is een plek waar je niet vaak komt behalve om te douchen en om naar de wc te gaan. Dan hebben wij nu een perfect idee om je badkamer het leukste plekje te maken van je hele huis. Wij hebben 5 super leuke ideeën gevonden om je badkamer helemaal op te vrolijken.

Badkamer idee: Oude wijntonnen

Ga eens langs bij een wijnproeverij of kijk bij plaatselijke bouwmarkt of ze misschien wijntonnen of vaten verkopen. Het is super easy om te doen. Plaats er verticale of diagonale planken in schroef ‘m aan je muur en je hebt zo een nieuwe manier om je spulletjes op te bergen.

Badkamer idee: Oude planken

Draai je planken aan je muur voor de verandering eens om. Dit idee werkt alleen als je aan de zijkant van je planken een design hebt zitten. Zo heb je met dezelfde spullen iets nieuws gecreëerd.

Badkamer idee: Mozaïek

als je erg creatief bent is dit iets voor jou. Ga zelf eens aan de slag met mozaïek en versier zo de buitenrand van je spiegel. Gebruik alle kleuren die jij maar wilt.

Badkamer idee: Rok of gordijn

kleed je wasbak en douche aan. Aankleden? Ja, aankleden. Maak van wat oude stof een leuk gordijntje voor onder je wasbak, zo ziet het er net weer iets leuker uit. Of koop een leuk nieuw douchegordijn, zo hou je je badkamer gezellig.

Badkamer idee: WC papier houder

altijd maar hetzelfde uitzicht naast je wc word je ook niet blij van. Gooi dat oude saaie ding weg en creëer er zelf één. Zoek een oud (groenten)blik die even groot is als je toilet papier, plak er een leuk printje omheen. Maak tussen deze drie blikken een lintje vast en voilà je nieuwe wc papier houder.

Er zijn dus heel veel leuke manieren om je badkamer op te vrolijken. 151

233

324

420

519

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door