Afbeeldingen interieur woonkamer

Afbeeldingen interieur woonkamer

Hoe moet je afbeeldingen in het interieur van de woonkamer uitzoeken? Het is immers een woonkamer voor meer dan een persoon. En die verschillende leden in een gezin hebben allemaal een verschillende smaak voor afbeeldingen en schilderijen.

Hier is het belangrijk om in de geschiedenis van het gezin gemene delers te vinden. Zaken die een of meer gezinsleden hebben meegemaakt in hun verleden en die een indruk hebben achtergelaten bij alle gezinsleden. Is het gezinshoofd een zeeman dan is de keuze voor het thema va de afbeeldingen makkelijk, de zee. Bovendien zijn afbeeldingen, schilderijen van de zee scheppen ruimte. Ze gunnen de kijker een blik in de ruimte en daardoor zal de woonkamer groter aandoen dan ze in werkelijkheid is.

Een wand of ten minste een gedeelte daarvan zou u moeten reserveren voor foto’s. Dat hoeven niet altijd de trouwfoto’s te zijn van de vertrokken gezinsleden, het kunnen ook plaatjes zijn van de kinderen, of van de ouders, in hun jongere jaren. Selecteer de foto’s op hun kleuren en zorg ervoor dat ze duidelijk zijn. De fotowand is het geschiedenisboekje van de familie, te kleine of onduidelijke afbeeldingen verstoren het beeld dat je wilt laten zien.

Wij denken, bij de redactie, dat je het beste kunt zoeken naar een thema dat terug te vinden zou moeten zijn op alle afbeeldingen in de woonkamer. Natuurlijk moet dat thema ook passen bij de bewoners, een gezin dat niets met de landen rond de Middellandse Zee heeft zal posters en schilderijen met witte huizen en smalle straatje snel vervangen. Vergeet niet dat het de woonkamer moet worden waarin de bewoners zich thuis voelen. De ontwerper heeft daar alleen een indirecte invloed, en zo hoort het ook te zijn.

complete woonkamer inrichting

Accessoires voor de woonkamer

glazen wand woonkamer

Gezellig interieur woonkamer

interieur inspiratie woonkamer

houten jaloezieen woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior Insider