Accessoires woonkamer

Accessoires woonkamer

De woonkamer is meestal een centrale plek in je huis. Daarom is het wel leuk om daar ook de mooiste plek van het huis van te maken. Door het gebruik van accessoires kan dat heel erg makkelijk. Meestal zijn de grote meubels heel erg basic, met accessoires kun je echt je eigen plekje maken met je eigen stijl.

Planten kunnen hele handige en vooral mooie accessoires zijn. Ze laten je huis echt ‘leven’ en het is ook nog eens uit onderzoek gebleken dat mensen zich beter voelen met planten in huis. Je kunt er voor kiezen om je vensterbank helemaal vol te zetten met allemaal kleine plantjes, maar het staat meestal mooier als er één hele grote plant staat.

Een grote opvallende spiegel is ook een item dat vaak gebruikt wordt in een woonkamer. Het is niet alleen handig, maar het maakt je kamer ook optisch groter. Als je een bank hebt met een basic kleur, is het leuk om daar opvallende kussens op te leggen. Het is nu helemaal trendy om kussens te kiezen met een grappige print. Bijvoorbeeld een printje van een dier of een grappige afbeelding.

Andere leuke accessoires zijn krukjes of een poef voor bij de bank. Je kunt je kopje thee er makkelijk op kwijt, maar tijdschriften of kaarsjes staan er ook leuk op. Met kaarsen kun je altijd meer sfeer in je huiskamer halen. Het is dan mooi om waxinelichtjes in leuke houdertjes te zetten. De houdertjes staan dan overdag als de kaarsen niet aan zijn ook gezellig.

Oranje woonaccessoires

Accessoires voor de woonkamer

zilveren woonaccessoires

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider