Accessoires voor in de keuken

Accessoires voor in de keuken

Accessoires maken je keuken een echte keuken. Zonder accessoires is het niet gezellig, maar je kunt eigenlijk ook veel minder goed koken. De accessoires die je vaak in een keuken zet zijn namelijk ook echt handig. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een mooi rek met kruiden, of misschien een hele rij met haakjes voor verschillende pollepels en andere kookspullen. Dat ziet er veel mooier en gezelliger uit dan wanneer je het in de kastjes zet. Een keuken met accessoires hoeft niet meteen rommelig te worden, dat is namelijk iets dat veel mensen denken.

Op de afbeeldingen hier onder zie je super veel leuke voorbeelden van mooie en handige accessoires voor in de keuken. Een vintage keteltje met schattige kopjes is ook erg leuk om op een houten plank te zetten. De rest van de kopjes berg je dan gewoon op, maar dit is leuk om neer te zetten.

Bloempotjes met plantjes passen ook erg goed in de keuken, vooral echte kruiden. Je kunt heel erg makkelijk kruiden onderhouden omdat je ze bijna niet hoeft te verzorgen terwijl je ze wel kunt gebruiken. Je hoeft ze alleen af en toe water te geven. Verse kruiden in je keuken heeft dus alleen maar voordelen. Kijk naar de afbeeldingen hier onder voor meer inspiratie.

keuken5 keuken4 keuken3 keuken2 keuken

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider