Accessoires voor badkamer

Accessoires voor badkamer

Ten minste één van de badkamers moet vrouwelijke accessoires bevatten. Of het nou de gasten badkamer is of die van jezelf: een badkamer met vrouwelijke dingen is een leuke plek om te zijn en om te relaxen. Bloemen, roze en misschien zelfs wat stippen, over-the-top girly badkamers zijn speels, flirterig en je kan er veel mee doen. Wij hebben wat DIY projecten gevonden die je zelf kan uitproberen in je eigen badkamer. Lees gauw verder.

badkamer1Een beetje een vintage look met een partijtje meisjesachtige charme, dit blad is een groot voorbeeld van de sierlijke omgeving. Het is perfect om toe te voegen aan een gefeminiseerde badkamer en perfect om je mooie parfum flesjes op te plaatsen. Of misschien zelfs lipstick. Alles wat je nodig hebt is een stukje kant (of oude kanten kousen), een mooi frame en wat lijm.

badkamer2Een leuk idee is om oude flesjes op te vullen met bad of douche producten. Als je er ook nog eens een leuk label op plakt wordt het super schattig. Zorg er wel voor dat de flesjes helemaal schoon zijn voordat je ze vult.

badkamer3

Dit plateau is erg makkelijk te maken. Wat je nodig hebt is twee schotels en een kandelaar. Zorg ervoor dat dit wel goed aan elkaar gelijmd is en je kan er zo kleine spulletjes op opbergen.

badkamer4

Het opvrolijken van de badkamer kan ook door het verven van een saai douchegordijn. Werk met felle kleuren verf en opvallende printen. Je kan ervoor kiezen om, zoals hier, met een wit gordijn te beginnen. Maar het kan ook andersom.

badkamer

Verse bloemen laten de kamer altijd stralen. Monteer wat vazen aan de muur en plaats daar mooie bloemen in. Verander de bloemen met het seizoen. Het is een makkelijke manier om een kamer leven in te blazen en met kleur te spelen.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider