Accessoires voor badkamer

Accessoires voor badkamer

In de badkamer hebben we allemaal grote en kleine dingen staan. Maar wat zijn echte accessoires die niet mogen missen in de badkamer? Wij selecteren hier een paar eyecathers die niet mogen missen.

Als eerste is het zeeppompje en een beker niet te missen op de was tafel. En al ga je het bekertje niet gebruiken, zet dan je tandenborstels erin. Deze twee artikelen zijn te verkrijgen in verschillende materialen, of in ieder geval, het ziet eruit als een bepaald materiaal. Denk aan hout en bamboe voor een zen-achtige badkamer of metaal voor in een moderne uitziende badkamer.

Een andere eyecatcher is de spiegel. Het is niet echt een accessoire, tenzij je kleine spiegels erbij zet. Misschien heb je in de wastafel al een ingebouwde spiegel, maar kleine spiegels erbij zijn vaak toch wel leuke dingen om erbij te hebben. Je kan je ook ophangen. Koop ze in verschillende vormen, zodat er verschillende lijnen naar voor komen en opvallen.

Een beetje groen in de badkamer is niet mis. Ook dit geeft een rustige sfeer. Je kan kiezen voor nep planten of gewoon voor echt. Kies geen andere bloemen of planten waar een andere kleur in voor komt dan de kleuren van jouw badkamer. Anders gaat het te druk worden. Je kan ze in een leuk vaasje in het vensterbank of in een hoek zetten.

Zo zijn er diverse mogelijkheden om je badkamer aan te kleden. Rieten mandjes, kaarsen, olielampen…

badkamer-accessoires-groen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider