Aardetinten interieur

Aardetinten interieur

Kleuren zijn de basis van het interieur. Vaak kies je wanneer je het huis gaat inrichten eerst bepaalde kleuren en eventueel een bepaalde interieurstijl voordat je meubels en decoraties gaat kopen. Een populaire keuze in het interieur zijn aardetinten, vooral in de woonkamer worden deze kleuren veel gebruikt.

Aardetinten zijn de warmere en zachtere kleuren uit de natuur zoals zand, klei, gesteente en herfstbladeren. Ook kleuren als bruin, geel tinten, rood tinten en zachtgroen vallen onder aardetinten. De kleuren blauw, paars, wit, grijs en zwart vallen niet onder aardetinten en kun je dus beter niet gebruiken als je een interieur met aardetinten wilt.

Een interieur met bruin en tinten van deze kleur heeft een warme en veilige uitstraling. In de natuur is bruin een van de meest voorkomende kleuren en door deze kleur terug te laten komen in het interieur zorg je voor een veilig en vertrouwd gevoel in huis. Door aardetinten in het interieur te verbinden verbeter je ook de band met de natuur.

Bruin is een kleur die gemakkelijk te combineren is, en ook is het mooi om meerdere aardetinten met elkaar te combineren voor een warme en gezellige woonkamer.

Bekijk de voorbeelden hieronder om te zien hoe mooi een interieur met aardetinten kan zijn:

aarde

aarde1

aarde2

aarde3

WorldMags

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider