5 x Etsy kerst decoratie

5 x Etsy kerst decoratie

Als je van knutselen, unieke woonaccessoires en DIY’s houdt zou het goed kunnen dat de website Etsy geen onbekende van je is. Op deze website kun je enorm veel handgemaakte maar ook vintage items kopen van internationale verkopers. Ook zelfgemaakte kerstdecoraties zijn in overvloed op Etsy. En zeg nou zelf, wat is leuker? Een decoratie van Xenos die nog 300 anderen hebben of een unieke, handgemaakte decoratie van Etsy?

Omdat de tweede optie ons meer aansprak zijn we op Etsy rond gaan kijken en hebben 5 leuke kerstdecoraties uitgekozen. Natuurlijk kun je ook zelf nog even rondsnuffelen op Etsy als de onderstaande decoraties net niet jouw ding zijn, als je Christmas als zoekterm invult komt er genoeg naar boven!

Kerstmok
Deze kerstmok kun je laten personaliseren. Op het voorbeeld hieronder staat “To the Hall family” maar deze tekst kun je naar jouw persoonlijke voorkeur laten aanpassen
etsy

Houten Hangers
Deze mooie houten hangers zijn ideale handgemaakte kerstboomversieringen.
etsy1

Starbucks kerstversiering
Voor veel mensen is de winter pas echt weer begonnen als Starbucks de rode bekers uit de kast haalt. Hang jij deze kerst deze schattige kleine Starbucks drankjes in de boom?
etsy2

 

Christmas
Met deze geschilderde houten letters haal jij de kerstsfeer zo in huis! 
etsy3

Sneeuwman kussen
Met dit kussen met een sneeuwman erop ben jij helemaal klaar voor de koude winterdagen.
etsy4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider