4 x tips voor de perfecte interieur styling

4 x tips voor de perfecte interieur styling

Rijke mensen huren vaak een stylist in om hun woonkamer of slaapkamer helemaal perfect te maken. Vaak zijn persoonlijke stylisten vrij duur en dus niet voor iedereen weggelegd. Met de tips hieronder kun jij jouw eigen interieur stylist worden en heb je helemaal geen stylist meer nodig!

1. Foto’s. Het klinkt misschien raar, maar maak eens een foto van een bepaald deel van de kamer. Door enkel en alleen het beeld op de foto te bekijken kun je zien of je in dit stukje interieur iets mist, zoals bijvoorbeeld een leuke accessoire in de detailkleur.

2. Persoonlijke stijl. De inrichting van een huis is iets heel persoonlijks. Een stylist kan de kamer enorm mooi aankleden, maar jij kan het beste een kamer creëren die helemaal jouw eigen stijl is. Geef het huis door middel van bijvoorbeeld kunst en foto’s een persoonlijke stijl.

3. Kleuren. Het is een goed idee om niet alleen per kamer naar het kleurenpalet te kijken, maar ook naar het geheel. Niet alle kamers hoeven natuurlijk dezelfde kleuren te hebben maar een paar overlappende tinten maken het huis wel een mooi geheel.

4. Less is more. Het gezegde less is more geldt nog steeds op het gebied van interieur. Wanneer de hele kamer volgebouwd wordt met prullaria en andere spulletjes zal de ruimte rommelig en slordig ogen en vallen de mooie meubels en de kleuren die je voor de muur hebt gekozen niet mooi op. Als je veel decoraties hebt is het een idee om ze af en toe af te wisselen.

styling

styling1

styling2

styling3

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider