15x Typisch Nederlandse woonaccessoires

15x Typisch Nederlandse woonaccessoires

Deze blikvangers zal je regelmatig tegen komen bij veel Nederlandse gezinnen. Of je ze nou mooi vindt of niet, over smaak valt niet te twisten. Over de inrichting heeft iedereen zijn eigen ideeën en dat is prima, toch? Je moet doen waar je je lekker bij voelt. Maar nu onze vraag?
Hoeveel van onderstaande typisch Nederlandse woonaccessoires staan er in jouw huis? Laat het hieronder in de reacties weten en ik weet bijna zeker dat het er meer dan 1 is.

Typisch Nederlandse woonaccessoires:

1. Zorg ervoor dat je een hart van riet aan je voordeur hangt. Zo kan jij aan al je buren laten zien dat je positief in het leven staat. Je buren zullen versteld staan van deze originele versiering.

Typische Nederlandse woonaccessoires width=

2. Ben je vergeten dat je thuis bent? Dan zijn deze letters echt iets voor jou. Zo word jij er altijd aan herinnerd dat je thuis bent!

Nederlandse accessoires

3. Nog meer ’trendy accessoires’ voor bij de voordeur. Wat een goede manier om alle buren te verblinden met de schoonheid van prachtige naambordjes.

nederlands interieur

4. Nee, niet boeddhistisch? Toch maar een boeddha beeld in je huis. Leuk in een ‘oude’ uitvoering en past ook nog eens goed bij nummer 5.

typisch nederlandse woonaccessoires

5. Wil je een beetje stoer overkomen? Deze industriële lamp helpt jou uit de brand. Staat geweldig bij een steigerhouten tafel.

Stoere industriele lamp

6. Mooie inspirerende woorden waar je lekker naar kan kijken als je op de bank zit. Iedere keer als je er weer naar kijkt word je week van binnen.

spreuken op de muur

7. Ook je trap kan niet vluchten voor een mooie inspirerende tekst. Pas wel op dat je niet struikelt als je het aan het lezen bent.

trap letters typisch nederlands woonaccessoires interieur

8. Omdat New York echt je lievelingsstad is en je er geen genoeg van kan krijgen. Wie heeft ook deze foto van Ikea in zijn huis hangen?

ikea new york foto

9. Na een fikse wandeling in het bos, gewoon een stuk hout mee naar huis. Gewoon omdat het kan! Staat stoer. Vrouwelijke touch heeft het wel nodig, dus hang er wat lintjes in. Helemaal leuk!

hout in de woonkamer

10. Als je vergeet dat een theepot een theepot is. Handig toch van de action?

Theepot action

11. Zoek de rustieke stijl op! Ga naar de groenteboer voor een stel prachtige pompoenen en plaats wat lavendelplantjes op een appelkist. Succes gegarandeerd!

pompoenen voor je deur

12. Zilveren kandelaren passen overal bij. Ga voor paars gekleurde kaarsen en leg paarse kussens op de bank. Helemaal hip…

nederlandse bank kleurrijk

13. Natuurlijk kunnen foto’s ook niet ontbreken. Lijst ze in en hang ze lekker nonchalant aan de muur. Paar strikjes er omheen en klaar.

typisch nederlands interieur

14. Tegeltjes wijsheid doet het altijd goed op de wc. Kies de leukste uit voor het kleinste kamertje in huis.

wc-tegel spreuken

15. Mis je nog iets in huis? Deze metalen vlinder maakt jouw huis helemaal af.

vlinder in huis

Nu zijn we natuurlijk benieuwd hoeveel van deze typisch Nederlandse woonaccessoires in jouw huis staan? 1, 2 of zijn het er toch meer. Geen enkele, we kunnen het ons bijna niet voorstellen. Weet je nog een voorbeeld wat eigenlijk niet in dit rijtje mag ontbreken? Dan horen we het graag van je.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior Insider